LED Panelen

LED Panelen

Meer informatie of bestel direct!

roi
ino-en-prijzen

Subsidie en Garantie

Wij leveren al onze LED Panelen met 5 jaar garantie! Onze LED Panelen voldoen tevens aan alle eisen om in aanmerking te komen voor de EIA subsidie. Meer info over deze subsidie vindt u hier.

Download Productsheets

Download Rapporten

Download Certificaten

BESPAAR op uw VERLICHTING

Uw leverancier in leveren van hoge kwaliteit LED panelen tegen betaalbare prijzen!

Bij ons staat kwaliteit voorop en daarom geven wij 5 jaar fabrieksgarantie. Alles op voorraad en levering vanuit Nederland.

Onze LED panelen voldoen aan de hoge eisen van de overheid en komen daarom in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek(EIA)

De LokoLED LED Panelen zijn in drie verschillende lichtkleuren leverbaar, te weten 3000K, 4000K en 6500K. Ook zijn alle LED Panelen in een dimbare versie beschikbaar.

De panelen zijn zeer eenvoudig te plaatsten in elk regulier systeem 60*60cm en 30*120cm systeemplafond. Doordat er een verzinkte rand aan het paneel zit heeft u geen bevestiging benodigdheden nodig. Het paneel komt exact vlak te liggen met uw plafond en geeft een schaduwloos lichtbeeld.

Indien u geen systeemplafond heeft leveren wij verschillende accessoires zoals opbouwranden en ophangsystemen waarmee u de panelen bij elk soort 60*60cm en 30*120cm systeem plafond in gebruik kunt nemen.

Besparen op uw kosten met LED Panelen

Met onze LED Panelen kunt u flink besparen op uw energierekening omdat ze amper elektriciteit verbruiken. Dit houdt ook in dat zulke lampen veel langer mee gaan dan andere van hun soort.
Omdat onze LED panelen zo rendabel zijn, betalen ze op de lange duur voor zichzelf. Het is dus een investering in de toekomst. Een ander voordeel is dat u vrijwel nooit meer lampen hoeft te vervangen omdat ze zo lang meegaan, niet verkleuren en weinig energie verbruiken. Dit scheelt u tijd en natuurlijk geld.

ADJUSTABLE

Het paradepaardje onder de LED Panelen is ons Adjustable LED Paneel. Deze is door middel van afstandbediening (RF-Technology! ) te sturen in maar liefst 4 kleuren en in elke kleur dimbaar. Met maar liefst 9 groepen en een onbeperkt aantal panelen zijn aan te sturen met 1 afstandsbediening. Zo kunt U het beste uit uw ruimte halen met een lichtkleur voor elke situatie!

Uiteraard heeft LokoLED een LM79 rapport en eventueel Eulemdat file voor uw lichtberekeningen beschikbaar.

Wist u dat LokoLED uw EIA aanvraag indien gewenst gratis verzorgd!

Nog Niet Beschikbaar
Nog Niet Beschikbaar
DSC 4370 2
DSC 4375
Nog Niet BeschikbaarDSC 4370 2DSC 4375

Enkele referenties:

Rick Akkerman