PL Lampen / Bulb Lights

PL Lampen / Bulb Lights

Meer informatie of bestel direct!

roi
ino-en-prijzen

Subsidie en Garantie

Wij leveren onze PLC & Bulb Lights met 3 jaar garantie.  Onze LED lampen voldoen tevens aan alle eisen om in aanmerking te komen voor de EIA subsidie. Meer info over deze subsidie vindt u hier.

Download Productsheets

  • Binnenkort Beschikbaar

PL Lights

De LokoLED Led PL-C is rechtstreekse retrofit voor bestaande PL lampen.

Wij bieden u verschillende PL-C lampen, waaronder met 2 pins en 4 pins fittingen. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende lichtkleuren en wattages. Verlicht nu uw omgeving met de LokoLED Led PL-C en zorg voor een ruime energie- en kostenverlaging .

Bulb Lights

Led verlichting is inmiddels de ideale vervanger van uw ouderwetse gloeilampen. Met de diverse vermogens kunt u tot wel 60W vervangen door led. De lichtkleur is tegenwoordig ook van een dusdanig niveau dat de gezelligheid van een gloeilamp met led verlichting wordt gehaald. Maar dan wel met een enorme energiebesparing tot gevolg. En met een levensduur van wel 45000 branduren is lampen vervangen verleden tijd. Uw investering heeft u doorgaans met 16 maanden terug verdiend.

U kunt deze E27 en E14 led verlichting overal in u huis, kantoor, zaak en dergelijke toepassen. Onze serie is zeer uiteenlopend van Bulb Lights met sensor tot Adjustable, dimbaar en gave designs.

DSC 4588
DSC 4588
DSC 4589
DSC 4588DSC 4589

Enkele referenties:

Rick Akkerman