Tracklights

Tracklights

Meer informatie of bestel direct!

roi
ino-en-prijzen

Subsidie en Garantie

Wij leveren onze Tracklights met 5 jaar garantie. Onze Tracklights voldoen tevens aan alle eisen om in aanmerking te komen voor de EIA subsidie. Meer info over deze subsidie vindt u hier.

Download Productsheets

  • Binnenkort Beschikbaar

Binnen de detailhandel zijn Rail spots niet weg te denken als punt verlichting. Met name de flexibiliteit en de besparing in installatiekosten door het beperken van het aantal aansluitpunten, maakt deze zogenaamde Track Lights een vast gegeven in ieder denkbare winkel.

Juist omdat het interieur, de stellingen en de opstelling van producten binnen een winkel veelal dynamisch is kan men deze rail spots indien gewenst zelf snel verplaatsten en op ieder gewenst product richten.

Met puntverlichting bedoelen wij het aanlichten van producten of objecten waarvan het wenselijk is deze extra onder de aandacht te brengen.
Een winkel is doorgaans opgebouwd uit een harmonieus samengaan van basisverlichting, puntverlichting en sfeerverlichting om tot het allerbeste resultaat te komen en is indien goed bedacht zeker verkoop ondersteunend.

Door de hoge kleurechtheid van de Track Lights en zelf ontwikkelde LED’s voor o.a. voedingsmiddelen en kleding zorgen onze Track Lights ervoor dat dat ieder product optimaal wordt gepresenteerd.

Wij adviseren u graag over onze mogelijkheden.

Product 3
Product 3
DSC 4621
DSC 4622
Product 3DSC 4621DSC 4622

Enkele referenties:

Rick Akkerman