Over LokoLED

LokoLED “Just for Professionals”

LokoLED is begin 2000 gestart met de ontwikkeling van LED producten en 2009 in de markt gekomen. Inmiddels bestaat het productengamma uit ruim negenhonderd LED producten, waarvan het meeste direct uit voorraad leverbaar.

De producten worden nagenoeg allemaal ODM geproduceerd, hetgeen wil zeggen dat wij de te gebruiken componenten zelf bepalen en dikwijls aanleveren, waarbij de fabriek assembleert conform onze aanwijzingen. Doordat wij onze eigen kantoor in China hebben betekent dit tevens dat de orderbegeleiding en iedere eindafname door onze eigen mensen wordt gecontroleerd en uitgevoerd.
Bovenstaande zorgt voor de allerhoogste kwaliteit waardoor wij ons bedrijfsmotto “Wij willen onze klanten terug zien en niet onze producten” in de afgelopen jaren waar hebben kunnen maken.

Jaarlijkse groei

De jaarlijkse groei van meer dan 100% komt niet alleen door de hoge kwaliteit van de producten, maar ook doordat wij bedrijven ondersteunen met terugverdientijd- en eventuele lichtopbrengst berekeningen, subsidie aanvragen en lichtadviezen.
De terugverdientijd van onze LED verlichting ligt in de regel onder de één, of twee jaar, afhankelijk van de brandduur en de energieprijs die de klant betaalt, dit terwijl de garantie die gegeven wordt drie-, of vijf jaar is.

Partners

In de afgelopen jaren is LokoLED uitgegroeid tot toonaangevend LED leverancier aan veel grote bedrijven, VvE’s, woningcorporaties, installateurs en groothandels. Daarnaast is LokoLED sinds 2011 de partner van LTO Energie met > 56.000 leden en sinds 2013 van de FNRS, een overkoepelende organisatie t.b.v. de ruitersport.
LokoLED beschikt over een ruime locatie met een mooie showroom, waar u onze producten kunt ervaren zich kunt laten informeren en adviseren.

Tevens is het mogelijk om een bekwaam adviseur bij u langs te laten komen.
Vind u binnen onze website niet de producten die u zoekt, neem dan contact op, omdat wij uitsluitend de snellopers hebben opgenomen binnen deze website.

Ons Adres:
Kitmanstraat 14 A
1812 PM Alkmaar

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van:
08.30 – 17.00 uur
Telefoon: 072 – 5625120
E-mail: info@lokoled.nl